Akcijska prodaja

KOMPRESOR d.o.o. je već 25 godina najveći uvoznik i distributer kućnih i profesionalnih uređaja uređaja u Boki. Zastupamo i prodajemo uređaje i opremu vodećih svjetskih proizvođača. Mi vjerujemo da korištenje uređaja u vašem domu ili poslovnom prostoru treba da budu zadovoljstvo i opuštanje. Sve dileme i probleme prepustite nama - od preporuke do isporuke i instalacije. Naše ogromno iskustvo je garancija zadovoljstva kupca, od malih kućnih aparata - sve do kompletnih sistema za grijanje ili klimatizaciju.

Specijalizovani smo za odabir i uklapanje različitih komponenti u sisteme optimalnog kvaliteta i cijene. Ipak, i pored povoljnih redovnih uslova, odlučili smo da svojim klijentima svakog mjeseca ponudimo i određene uređaje pod posebnim tj. akcijskim uslovima. I na listu akcijskih proizvoda ne ulaze samo vansezonskaoprema i prošlogodišnji modeli - naprotiv!

Takođe, u našu specijalnu - akcijsku ponudu ulazi i produženje garantnog roka za opremu koju naši serviseri instaliraju i redovno održavaju. Tu su i brojne pogodnosti za naše redovne kupce, kao i snižene cijene opreme koju instaliramo u nove privatne i poslovne objekte.

Da ne zaboravimo - pobrinuli smo se da olakšamo kupovinu našim kupcima uspostavljanjem saradnje sa više banaka radi obezbjeđenja povoljnih kredita. Na kraju, tu su i potpisani ugovori sa većim brojem privatnih firmi i javnih preduzeća, kao i sa Penzijskim fondom - čime se radnicima i penzionerima nudi naša roba na odloženo plaćanje pod najpovoljnijim uslovima u Crnoj Gori.

Iskreno vaši - KOMPRESOR d.o.o.

Akcijska prodaja profesionalne opreme

Akcijska prodaja kućnih uređaja

Očekujemo vas.

Mjesečne akcije!

Prodaja na kredit

Svojim klijentima KOMPRESOR d.o.o. nudi i prodaju / instalaciju opreme na kredit preko slijedećih banaka:

  • Crnogorska komercijalna banka
  • ERSTE banka

Sklopili smo ugovore sa većim brojem firmi u Herceg Novom i Boki, čiji radnici mogu kupovati kod nas opremu i uređaje na više rata i pod veoma povoljnim uslovima.

HIT ponude

Produžen garantni rok

Za kućne klima uređaje koju naši serviseri instaliraju i redovno održavaju - garantni rok se udvostručuje!

Sniženje cijena profesionalne opreme

Pri kupovini profesionalne opreme, kupci koji potpišu ugovor o instaliranju i održavanju dobijaju 10% popusta.

+382 31 323-503    +382 69 381 406   +382 69 381 411