Prodaja

KOMPRESOR d.o.o. je već 28 godina najveći uvoznik i distributer kućnih i profesionalnih uređaja uređaja u Boki. Zastupamo i prodajemo uređaje i opremu vodećih svjetskih proizvođača. Mi vjerujemo da korištenje uređaja u vašem domu ili poslovnom prostoru treba da budu zadovoljstvo i opuštanje. Sve dileme i probleme prepustite nama - od preporuke do isporuke i instalacije. Naše ogromno iskustvo je garancija zadovoljstva kupca, od malih kućnih aparata - sve do kompletnih sistema za grijanje ili klimatizaciju.

Specijalizovani smo za odabir i uklapanje različitih komponenti u sisteme optimalnog kvaliteta i cijene. Renome firmi koje zastupamo su garancija kvaliteta i performansi naše ponude. Svaki naš prodavac je vaš lični konsultant, kome se uvijek možete obratiti. Bilo da kupujete svoj prvi sistem ili želite da unaprijedite postojeći, opremate stan, lokal ili poslovni prostor, kontaktirajte nas ili dođite u naš prodajni prostor, kako biste sa našim iskusnim prodavcima na licu mesta porazgovarali, dobili savjete ili čuli ono što imamo da vam preporučimo za vaše zahteve.

Takođe u svojoj ponudi imamo veliki izbor elektro, vodo i kanalizacionog materijala renomiranih proizvođača. Ukoliko gradite ili renovirate svoj objekat - preporučujemo Vam da nam se obratite, jer se na jednom mjestu možete opskrbiti svime što vam je potrebno u ovoj oblasti. Takođe, građevinskim firmama nudimo brojne povoljnosti za obimnu i dugoročnu saradnju.

Od temelja do useljenja - KOMPRESOR d.o.o.

Prodaja profesionalne opreme

Prodaja kućnih uređaja

Prodaja klima uređaja

Prodaja elektro materijala

Prodaja vodovodnog i kanalizacionog materijala

Očekujemo vas.

Zastupnik za profesionalnu opremu:

- Krebbe Tipo,

- Gorenje,

Zastupamo proizvođače kućnih uređaja:

- Gree,

- Beko,

- Gorenje,

- Vivax,

Prodaja i servis kućnih uređaja:

- Vivax,

- Midea,

... i mnogih drugih.

+382 31 323-503    +382 69 381 406   +382 69 381 411