Instalacija

klimatizacije, ventilacije i grijanja

Naš posao je da predložimo najbolje rješenje za klimatizaciju (hlađenje, grijanje, ventilacija) vašeg životnog i poslovnog prostora. Bavimo se ugradnjom i servisom poznatih i kvalitetnih proizvoda sa višegodišnjom garancijom. Montažu uređaja vršimo za poslovne klijente (velike i male poslovne prostore, zgrade, hotele, lokale), kao i za privatna lica (kuće, stanovi, vikendice). Takođe, obavljamo instaliranje i održavanje solarnog sistema (topla sanitarna voda, podno grijanje, grijanje bazena ...) uz mogućnost dogrijevanja tečnim ili čvrstim gorivom (drva, pelat).

Odlikuje nas brzina, profesionalnost i kvalitet, a kao potvrdu imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Pozovite nas i zakažite ugradnju ili servis sistema. Dolazimo u najkraćem roku, radimo profesionalno i pod povoljnim uslovima.

 

Klimatizacija

- Kućni sistemi (zidni split sistem, prozorske klime, portabl klime),

- Laki komercijalni (on/off kompresori, kanalski klima uređaji, dc inverter),

- Multi sistemi (spoljne i unutrašnje jedinice - konzole, kanalice, parapetno podplafonske, zidne, kasetne),

- VRF sistemi (unutrašnja jedinica, vrf mini spoljna),

- Toplotne pumpe, čileri i fan cooleri

Ventilacija

Ventilacioni uredjaji i sistemi su često sastavni deo opreme za klimatizaciju objekta. Pored aktivnih uredjaja (ventilatora), deo sistema za ventilaciju su rekuperatori i kanali kroz koje vazduh prolazi. U zavisnosti od vazdušnih kanala i aktivnih uredjaja, mogu se montirati različiti tipovi uredjaja.

Sistemi grijanja

U zavisnosti od vaših želja i mogućnosti, odaberite uz našu pomoć odgovarajući tip grijanja za vaš objekat: klima uređaji, podno električno, centralno, na struju i vodu, podno - radijatori, grijanje na čvrsto gorivo, pelet, plin, struju, solarni sistemi. Servis i ugradnju vršimo u kuće, stanove, zgrade, hotele i druge poslovne objekte.

+382 31 323-503    +382 69 381 406   +382 69 381 411