O kompaniji

Naš posao je da predložimo najbolje rješenje za klimatizaciju (hlađenje, grijanje, ventilacija) vašeg životnog i poslovnog prostora. Bavimo se ugradnjom i servisom poznatih i kvalitetnih proizvoda sa višegodišnjom garancijom. Montažu uređaja vršimo za poslovne klijente (velike i male poslovne prostore, zgrade, hotele, lokale), kao i za privatna lica (kuće, stanovi, vikendice).

Odlikuje nas brzina, profesionalnost i kvalitet, a kao potvrdu imamo veliki broj zadovoljnih klijenata.

Pozovite nas i zakažite ugradnju ili servis sistema. Dolazimo u najkraćem roku, radimo profesionalno i pod povoljnim uslovima.

Firma DOO Kompresor, sa sjedištem u Herceg Novom, bavi se servisiranjem profesionalnih mašina za pranje, sušenje i peglanje, bojlera, frižidera ... projektovanjem, instaliranjem, održavanjem i servisiranjem ventilacija i klimatizacija. Takođe, obavljamo instaliranje i održavanje solarnog sistema (topla sanitarna voda, podno grijanje, grijanje bazena ...) uz mogućnost dogrijevanja tečnim ili čvrstim gorivom (drva, pelat).

Poslujemo više od 25 godina. Takođe sarađujemo sa inostranim firmama kao sto su Krebe Tippo - Maribor, Electrolux-Swedish, Primus, Deltron-Split.